Gent de Terrassa

“Els moments bons són per viure i les adversitats per aprendre”

/ Lluís Clotet

Jordi Dueso, comunicador, apassionat del teatre

Quan tenia 17 anys i per un accident de trànsit, tot li va canviar i des de llavors va en una cadira de rodes. “Em donaven pocs dies de vida i fa molts anys que dono vida als dies”, afirma. Explica que “la setmana passada va fer 36 anys que vaig sobre rodes”. És una experiència “més que superada”, diu.

Tot això no l’ha privat de viure amb intensitat. “He viatjat per tot el món, he anat amb moto, he fet submarinisme, he anat amb avioneta i faig el que em dona la gana”, afirma. Té molt clar que la seva vida “és un luxe i una oportunitat de tirar endavant” i destaca també “la resiliència, que per a mi és el punt de partida, juntament amb la passió i la motivació”.

Es va formar com a director en l’Institut de Teatre, un món que “m’apassiona”. Va iniciar-se en la comunicació a la ràdio. “A mi ningú m’ha regalat res i m’ho he guanyat tot i a sobre amb tanta barrera arquitectònica que m’he trobat”. Forma part de “Prou Barreres”, que lluita per avançar en aquest camp. “Falta molt”, diu.

Ha presentat programes i també ha fet de productor a Canal Terrassa i a la Ràdio Municipal. “Soc un comunicador i un provocador social i el que m’omple més és fer realitat el que els meus sentiments em fan bategar”, manifesta i afegeix que “els moments bons són per viure i les adversitats per aprendre”.

A la televisió va debutar amb “Comerç Viu”. Avui estrena “Sobre Rodes” a Canal Terrassa, on entrevista a personatges rellevants de la ciutat que també aniran sobre una cadira de rodes.

To Top