Esports

L’Handbol Terrassa perd de 16 a la pista del líder, el Granollers “B”

L’equip que entrena Rudi Reig ocupa la dotzena posició amb 11 punts i es troba a només tres de distància de les posicions de descens

Albert Riera, jugador de l'Handbol Terrassa

En partit corresponent a la dinovena jornada, l’Handbol Terrassa va perdre per 16 gols de diferència (39-23) a la pista del líder del grup, el segon equip del BM Granollers. La diferència de punts entre els dos equips ja feia preveure un triomf dels amfitrions, que van ser superiors en tot moment i es van imposar amb solvència.

El conjunt que prepara Rudi Reig va acumular la dotzena derrota de l’exercici. Ocupa actualment la dotzena posició amb 11 punts i es troba a només tres de distància de les posicions de descens. En les tres jornades vinents s’enfrontarà a tres rivals de la zona alta: Sant Esteve de Palautordera, Sant Joan Despí i La Roca.

Els del Vallès Oriental van estrenar el marcador als 43 segons amb una diana de Guillem Vega. Un minut després, Mario Carmona va empatar pels terrassencs. Ben aviat, però, el Granollers “B” va signar un parcial de 5 a 0 que va començar a fer forat. Els terrassencs perdien per 6 a 1 quan s’havien disputat només set minuts de partit. El duel, de fet, va quedar decidit ben aviat. Un altre parcial, aquesta vegada de 4 a 0, deixava l’electrònic del Palau d’Esports de Granollers amb un 10 a 2 que posava les coses gairebé impossibles per a l’Handbol Terrassa. Res no va canviar en aquest primer temps i es va arribar al descans amb un notable avantatge (17-10).

Sense reacció

La reacció dels terrassencs no va arribar. Els deu primers minuts de la represa van ser un intercanvi de gols. Al minut 11, el marcador reflectia un 21 a 14. Els locals tornarien a posar la directa, aquesta vegada amb un parcial de 6 a 0 que duria el matx a un ja irremuntable 31 a 14. Estava ja tot completament resolt a favor d’un Granollers que acabaria certificant la seva victòria per 16 gols de diferència (39-23).

To Top