Comarca

Gaudint de Mallorca des de dalt de la Mola

La Mola, muntanya més elevada del Parc Natural, es troba a 1.104 metres d’altura

Instantània de Marc Armengol, que ens mostra el perfil de Mallorca des de la Mola / MARC ARMENGOL

Per a molts era només una llegenda. D’altres ho han pogut veure. Només en els dies clars. Diumenge va ser un d’aquests dies. Des de dalt de la Mola, a 1.104 metres d’altura per damunt del nivell del mar, es va poder veure la serra de Tramuntana de l’illa de Mallorca, patrimoni mundial de la Unesco.

El magnífic dia que va fer diumenge va permetre que excursionistes i visitants ocasionals poguessin contemplar a primera hora del diumenge el relleu de la part més propera al mar de les Illes Balears. Des de la Mola, la muntanya més alta del parc natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, es podia veure la costa mallorquina, que es troba situada a uns 200 quilòmetres de distància.

El regidor del PSC a l’Ajuntament de Terrassa, Marc Armengol, va ser un d’aquests espectadors privilegiats que va poder observar Mallorca des de la Mola a primera hora del matí de diumenge. Concretament a les 7.50 hores del matí va fer una piulada mostrant tan espectacular panorama.

En dies molt clars, des del centre de Terrassa mateix, en alguns dels pisos més elevats del Centre, s’assegura que també es veu Mallorca. En aquest cas, el dia ha de ser molt, molt clar.

To Top