Can Roca Crema
Terrassa

Bèsties de foc “cremen” Poble Nou-Zona Esportiva

Trobada de grups de foc organitzada pel Bitxo

Moment d'una de les actuacions de dissabte al "Can Roca Crema"

Tant la plaça de Can Roca, on va començar el programa, com la de la Cultura, on va culminar, es van omplir de gent dissabte passat per celebrar una nova edició del “Can Roca Crema”, esdeveniment de foc organitzat pel Bitxo del Torrent Mitger en el seu barri, Poble Nou-Zona Esportiva.

El “Can Roca Crema” va arribar a la sisena edició, la primera després de la pandèmia, amb les actuacions de la colla amfitriona, el Bitxo (i la seva secció jove, Bitxaires de Terrassa), i les convidades: el Drac Kalium de Cardona; La Godra, Quimera de Caldes de Montbui; i Cabró de les Franqueses.

La primera trobada es va celebrar el 2015, en els actes de commemoració del 30è aniversari del Bitxo. L’èxit assolit va motivar-ne la repetició: la colla de foc va decidir dur a terme una trobada anual de bestiari. Les restriccions sanitàries adoptades per fer front a la pandèmia del coronavirus van obligar a suspendre el cicle, que enguany s’ha reprès amb un programa que va començar a la plaça de Can Roca amb una planta de bèsties i els lluïments, i va prosseguir amb una cercavila fins a la plaça de la Cultura, on va tenir lloc una Nit de Foc Infantil, una tabalada i una segona ronda d’enceses i una encesa conjunta.

Bèsties de foc “cremen” Poble Nou-Zona Esportiva
To Top