Esports

Dídac Cobacho vol dur el CN Terrassa lluny a l’Euro Cup

L’entrenador del CN Terrassa afronta amb la màxima il·lusió la segona competició europea a nivell de clubs després de diversos anys de competir a la Champions League

L’entrenador del CN Terrassa, Dídac Cobacho, donant instruccions als seus jugadors en el descans d’un partit / LLUÍS CLOTET

Tot i haver perdut jugadors de la importància d’Alberto Barroso, Víctor Gutiérrez, Óscar Aguilar, Óscar Carrillo, Sergio Prieto i Víctor Alegre, haver fitxat el cenebista Adrià Delgado i haver recuperat Luca Alcaraz, que estava cedit al CN Molins de Rei, l’entrenador del CN Terrassa, Dídac Cobacho es mostra molt satisfet de l’equip de què disposa. “Seguim tenint un set titular potent, tot i que hem perdut profunditat de banqueta. És veritat que ens hem convertit en un equip molt jove. Molts dels nostres waterpolistes no han competit encara a Europa, però estic convençut que farem un molt bon paper en aquesta Euro Cup”.

Els egarencs debutaran en aquesta competició després d’haver jugat en les darreres temporades a la Champions League. La temporada passada van acabar quarts i n’han quedat fora. Seran Barceloneta, Barcelona i Sabadell els tres representants espanyols a la màxima competició continental. El CN Terrassa disputarà la primera ronda de l’Euro Cup del 13 al 16 d’octubre a la localitat eslovena de Kranj. Aquesta circumstància els obligarà a avançar o ajornar el seu debut a la lliga de Divisió d’Honor, a casa contra el CN Sant Andreu. “Encara no sabem si jugarem abans de marxar a Eslovènia o quan tornem”, explicava ahir un Dídac Cobacho que té ganes ja de començar a competir. Ho farà a finals d’aquest mes a la Copa Catalunya, on s’enfrontarà a quarts de final amb el CE Mediterrani.

Les opcions europees

La primera gran competició que han d’afrontar els egarencs serà l’Euro Cup, on els quatre primers dels sis equips del grup accediran a una segona fase de quatre equips. D’aquesta en sortiran dos i començaran llavors les eliminatòries de vuitens, quarts, semifinals i final, sempre a doble partit.

“Ens fa molta il·lusió competir a Europa una temporada més i serà molt útil per a l’equip”, comenta Cobacho, que considera que el seu equip està capacitat per guanyar a qualsevol dels cinc rivals que tindrà a terres eslovenes. Sobre el paper, els dos rivals més febles són el Triglav Kranj eslovè i el VK Valis serbi. Els altres quatre participants en aquest grup “C” passarien de fase.

Per a l’entrenador del CN Terrassa, el Telimar Palermo italià és el gran favorit del grup, juntament amb el Honved Budapest hongarès i l’Strasburg francès. “Considero que aquests equips es troben actualment per sobre del nostre nivell, però això no vol dir que no siguem capaços de competir contra ells i fins i tot guanyar-los. Aquesta primera fase serà tot un repte per a nosaltres. Tenim moltes ganes”, assegura.

To Top