Diners

El tèxtil debat sobre com avançar cap a un model de negoci circular

Més de 350 professionals del sector participaran divendres en una jornada organitzada per l’Intexter

Més de 350 professionals del sector del tèxtil participaran aquest divendres en la IV Jornada Indústria Tèxtil i Sostenibilitat, organitzada per l’Institut d’Investigació Tèxtil i Cooperació Industrial de Terrassa (Intexter) de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC).

L’acte, que s’emmarca en els actes de commemoració del 50è aniversari de la UPC, se celebrarà en format digital i es podrà seguir en directe a través de YouTube. Hi prendran part empresaris, investigadors, dissenyadors i tècnics de tot l’Estat i d’Argentina per debatre sobre les maneres d’afrontar el repte de la sostenibilitat i com transitar cap a un model circular de negoci.

La jornada inclou diverses ponències com la de Carol Blázquez, directora d’innovació i sostenibilitat d’Ecoalf, o la del director de l’Intexter, Enric Carrera, que presentarà un estudi sobre la composició en fibres de la roba usada. Des de l’empresa Lenzing parlaran de les últimes novetats en fibres químiques de base cel·lulòsica i des de la companyia Hallotex, de la seva política de sostenibilitat.

Mireia Cañellas presentarà el Pacte per la Moda Circular de Catalunya i David Alló, responsable de la patronal Texfor, parlarà de les perspectives europees i les realitats actuals en clau de sostenibilitat per a la indústria tèxtil.

Igor González, d’Ecotextil, repassarà les últimes novetats sobre la regulació del flux tèxtil de l’Avantprojecte de Llei de Residus i Sòls Contaminants.

To Top