Anna Serra guanya la Marnaton eDreams de Formentera d’aigües obertes

Mario Guillén va ser tercer, també en la prova de 8 quilòmetres

Josep Llàtzer Pérez, Anna Serra i Mario Guillén

La nedadora del Club Natació Terrassa Anna Serra va vèncer en la distància de 8 quilòmetres en la Marnaton eDreams de natació en aigües obertes que va celebrar-se dissabte passat a Formentera. Serra va aturar el crono en 2.10’57”, tot superant Núria Soriano (CN Barcelona), segona amb 2.18’10”, i Lourdes Alsina (CE Marnaton), tercera amb 2.18’28”.

El club va aconseguir un segon podi en aquesta competició de la mà de Mario Guillén, que va ser tercer en l’apartat masculí també en la prova de 8 quilòmetres. L’egarenc va establir un temps d’1.56’01”, ex aequo amb Jordi Díaz, del CE Marnaton. Rafa Cabanillas (CE Marnaton) va adjudicar-se el triomf amb una marca d’1.34’57”, per davant de Guille Matas, segon amb 1.51’47”.

El tercer representant del club a la prova balear va ser Josep Llàtzer Pérez, que va finalitzar 22è amb 2.13’51”, un registre que li va proporcionar la cinquena posició en la categoria +40.