Cultura i Espectacles

La màgia es desplega

La primera edició acull espectacles, tallers i un concurs

Gerard Borell actua avui a La Factoria Cultural

Terrassa té una associació de Màgia i Il·lusionisme (AMIT) que fa programacions, exhibició i formació. A partir d’enguany i gràcies al suport del Crea de la regidoria de Cultura, engega un festival d’aquesta especialitat escènica que tindrà lloc des d’avui i fins al diumenge.

En aquesta primera edició hi haurà espectacles i tallers repartits per diversos escenaris. I també si sumarà un concurs per descobrir nous talents i el guanyador tindrà com a premi participar en el Festival de Màgia de Torroella de Montgrí, un dels més reconeguts en l’àmbit nacional i internacional. Aquest certamen tindrà lloc a la Sala Crespi el dissabte a la tarda.

El festival obre cartell aquest matí, a les 11.30 h, amb una gala solidària amb col·laboració amb la fundació Abracadabra, que tindrà lloc a la Sala Crespi de Sant Pere. I a la nit arribarà un dels plats forts amb Gerard Borrell que actuarà, a partir de les 21 h, a La Factoria Cultural de Terrasssa. Borrell és considerat un “showman” perquè a més de la màgia ofereix un ventall de registres: comèdia, cabaret i play back. L’artista presentarà el seu nou espectacle, “The Big Bang tontery” sobre el que parla del cicle de la vida còsmica, de la creació de la humanitat i de babaus.

Un altre dels noms destacats és Enric Magoo, guardonat arreu del món. Aquest mag estarà el diumenge, a les 12 h, al Teatre Alegria, per presentar “L’inventor d’il·lusions”, una obra que mescla l’humor, l’enginy i una posada en escena sorprenent i original. Magoo es desdoblarà en dos personatges que faran riure i somiar a tot el públic present.
El programa promou dues gales amb un conjunt de mags que permetrà veure diverses maneres de fer i trucs diversos. La primera tindrà lloc el dissabte, a les 20 h, al Teatre Principal i la segona el diumenge, a partir de les 16 h, al Cafè-Teatre de l’Artista. També s’ha aconseguit implicar a bars i restaurants. Així, un grup de quatre mags farà espectacle itinerant per diversos establiments de la ciutat amenitzant l’assistència dels clients de la tarda i del vespre. Tot es completa amb tallers per a infants i famílies, i una sessió per professionals.

La màgia es desplega
To Top