policia
Terrassa

Una festa al bosc amb denúncia

Quinze vehicles i un sistema d’altaveus

Els agents van intervenir a prop de Mossèn Homs

La zona. Torre Mossèn Homs, es escenari de festes nocturnes des de fa mesos. Dissabte, però, una trucada va alertar la policia i uns agents van enxampar els participants en la particular trobada. No semblava fruit de la improvisació: els agents van trobar un sistema d’altaveus instal·lat en una zona boscosa, la música a un volum molt alt i quinze vehicles, segons el cos local.

La Policia Municipal va rebre una trucada a les 3.54: algú informava de les molèsties causades per un grup de persones en un bosc al sector de Mossèn Homs. No va resultar fàcil trobar el lloc per a les dotacions policials que hi van acudir. En un primera inspecció no van localitzar ningú. Els guàrdies van provar una mica més amunt. En dirigir-se a la zona de la Masia Bonvilar, van veure una quinzena de vehicles “amb la música molt elevada i, fins i tot, un sistema d’altaveus instal·lats”.

No tots els presents van ser denunciats, segons la policia. Els agents van obrir expedient sancionador al propietari dels altaveus “per no respectar el descans dels veïns”. I no sols per això: el seu vehicle no disposava d’assegurança vigent, amb el que el cotxe va ser immobilitzat i traslladat a Egarvia.

Uns minuts abans de rebre l’avís sobre la festa a Mossèn Homs, el cos local havia denunciat tres individus per ocasionar molèsties al veïnat, aquesta vegada dins del nucli urbà. A les 3.10, la Policia Municipal va rebre una comunicació per sorolls al passeig del Vint-i-dos de Juliol. En personar-se al lloc, una dotació policial va identificar i denunciar tres persones per pertorbar el descans del veïnat, llençar gots, ampolles i vidres i consumir alcohol a la via pública. A més, es va denunciar dos dels individus per tinença de haixix i marihuana.

Una festa al bosc amb denúncia
To Top