Esports

El Club Egara veu com suspenen l’Euro Hockey League d’Amsterdam

Se succeeixen les cancel·lacions d’esdeveniments esportius. Ahir es va conèixer la notícia que l’Euro Hockey League ha ajornat “sine die” la disputa de la Final 8 de hockey que s’havia de disputar aquesta setmana Santa al Wagener Stadium d’Amstelveen, a tocar d’Amsterdam, la capital dels Països Baixos. Enguany i per primera vegada, la màxima competició continental a nivell de clubs tenia previst disputar de forma conjunta els quarts de final, les semifinals i la final de l’EHL. La competició, en què el Club Egara era l’únic representant del hockey espanyol, s’havia de disputar entre els dies 9 i 13 d’abril. El Club Egara s’havia d’enfrontar el divendres 10 d’abril a dos quarts d’una davant del Mannheimer alemany. El seu rival a les semifinals havia de sortir de l’enfrontament entre els altres dos equips alemanys: Uhlenhorst Mülheim i Rot Weiss Köln. Les semifinals estaven previstes per al diumenge 12 i la final per al dilluns 13.

Competició en espera
Hans Erik Tuijt, president de la junta directiva de l’EHL, expressava ahir en un comunicat la profunda decepció dels organitzadors per l’ajornament i reconeixia que no els havia quedat cap altra alternativa davant de l’actual pandèmia provocada pel Covid-19.

“La salut i el benestar de tothom és la nostra principal preocupació. Sabem que tothom esperava amb moltes ganes aquesta Final 8, però hem de tenir paciència”. No se sap quan es jugarà ni tan sols si es podrà jugar. “Estem monitorant la situació per intentar establir una data alternativa”, assenyala.

L’EHL retornarà els diners a aquells que havien adquirit entrades, però no es farà càrrec de les possibles reserves de vols i hotels.

To Top