Esports

Presentació i debut a Banyoles de l’equip de la PC Morenito KIA

Banyoles va acollir la primera prova del Campionat Internacional de BTT, una cita de primer nivell mundial que va comptar amb la participació dels components de la PC Morenito Kia. El club egarenc va aprofitar aquest marc per realitzar la presentació de la seva formació per aquesta temporada de competició.

La PC Morenito Kia la formen els següents integrants: Antonio Jiménez, Alfonso Zafra, Axel Jiménez, Carlos Esteban, Àlex Ortiz, Aleksandra Nezhovorova, Roc Pagés, Rubén Peña, Christian Olivares, Domingo Corral, Tomás Herencia, Sergio Juan, Pablo Vaquero, Juan Carlos Polo i Daniel Moreno.

Un podi
La representació egarenca va obtenir un podi en el Campionat Internacional de Banyoles, en concret a la prova femenina en la categoria F30. Aleksandra Nezhovorova es va classificar en la tercera posició de la cursa.

Per altra banda, a la categoria elit van concursar dos representants de la PC Morenito Kia. Àlex Ortiz es va classificar en la posició 96, mentre que Axel Jiménez va ser el 100.

En l’apartat júnior, Roc Pagés va arribar a la meta en la posició 152. I en Màster 40 tres van ser els representants de l’equip egarenc. En aquest capítol cal destacar que Rubén Peña va finalitzar la cursa en la posició 55, Christian Olivares va ser el 66 i, finalment, Carlos Esteban va arribar a la línia de meta en la posició 85.

To Top