Esports

El CK Vallparadís es penja la medalla de plata

El CK Vallparadís s’ha proclamat subcampió de l’Europa Shield de korfbal, la segona competició continental de clubs. El torneig es va disputar a la ciutat alemanya de Bergisch Gladbach. A la final de la competició, el conjunt egarenc es va veure superar pel Bec KC anglès per un marcador de 22 a 9.

La trajectòria del CK Vallparadís, dirigit per Manel Ramon, va ser impecable fins a la final. L’equip terrassenc va signar una bona fase de grups, acabant en la segona posició del seu. Va debutar amb una victòria molt ajustada per 16 a 15 contra els amfitrions del Tus Schildgen, un partit que podia marcar la seva trajectòria en el campionat. En el segon encontre de la primera fase, el Vallparadís va derrotar el GDD Bons Dias de Portugal per 14 a 11. I en el darrer partit de la fase de grups, va caure contra el Bec anglès que després seria el seu rival a la gran final. En aquesta oportunitat el partit es va resoldre per 14 a 15.

Fase final
Com a segon del seu grup, el Vallparadís es va enfrontar en semifinals l’equip alemany del KV Adler Rauxel per un marcador de 18 a 12. Aquesta victòria garantia la presència de l’equip terrassenc al podi, encara que el seu gran objectiu era el títol. Tenint com a rival el Bec KC i atenent el resultat del primer partit jugar entre aquests dos equips, els pronòstics semblaven oberts.

Però a la final, el Bec va dominar amb claredat el partit. Un parcial de 8 a 0 a l’inici del partit va significar ja un obstacle massa important per a remuntar. Malgrat que el Vallparadís va millorar en atac i va anotar amb més regularitat, no va poder acostar-se al marcador i el conjunt anglès es va coronar campió.

To Top