El Jabac continua sense puntuar després de perdre a casa de l’Stadium

El Jabac va caure per 3 a 1 al camp de l’Stadium Casablanca en un partit que es va decidir, pràcticament, en els primers 45 minuts de joc. El conjunt d’Edu Mota, que ja porta set jornades consecutives sense guanyar, i les últimes cinc amb derrota, no va poder treure res de positiu tot i que ho va intentar fins a la finalització del matx.

El partit era igualat però, en els últims moments abans del descans, les coses es van tòrcer pels egarencs, que van encaixar dos gols que ja serien impossibles de remuntar.

A la segona meitat, els de Mota es van quedar amb un home menys, per l’expulsió d’Otero, però, dos minuts més tard, Alfaro va donar una mica d’esperança en aconseguir el 2 a 1. Quedava temps per intentar la remuntada però els intents dels visitants no van obtenir cap recompensa. Al minut 90, els locals van sentenciar.

Stadium Casablanca, 3

Molinos, Saúl, Ruiz, Andrés, Tolo, Guti (Chaves, m. 86), Lantarón, Manu, Asier (Alejandro, m. 81), Iván (Keko, m. 48) i Mikel (Gea, m. 90).

UFB Jabac i Terrassa, 1

Dani, Aladar (Martí, 46), Álex Jiménez (Calvo, m. 76), Otero, Jahara, Torres, Monchu (Omaru, m. 46), Garrido, Alfaro, Ernest i Riki (Arnau, m. 61).

Àrbitre. Rubén Gonzalo Benito. Targeta groga als locals Tolo i Mikel i als visitants Torres i Alfaro. Va expulsar amb targeta vermella directa al visitant Otero (minut 74).

Gols. 1-0, minut 39, Lantarón; 2-0, minut 44, Tolo; 2-1, minut 76, Alfaro; 3-1, minut 90, Chaves.