Esports

La defensa dóna una nova alegría al Natació

En un quart, de mitjana, un equip pot arribar a tenir unes 22 possessions. Fent cas d’aquesta mitjana, les oportunitats de llançar a cistella son nombroses. El CN Terrassa va brillar defensivament contra el Snt Cugat i en els darrers deu minuts del partit, només va encaixar quatre punts. Aquesta dada va ser decisiva per entendre la victòria de les jugadores egarenques. Abans, les de Jordi Sociats no havien firmat el millor partit defensiu, per tant, encara té més mèrit la seva millora final.

Abans, una Andrea Morillo molt encertada en atac havia sostingut al Natació. Morillo va estar acompanyada a la perfecció per una Eva García que va acabar decidint al tram final.

Feina d’equip
Tot i signar un partit irregular, el CN Terrassa es va escudar en l’equip per fer-se fort quan pitjor pintaven les coses. En aquest sentit, l’esperit de lluita va ser clau, ja que la UESC va arribar a tenir fins a vuit punts de marge. Tot i això, un tram final brillant en defensa va valer un nou triomf.

UNIÓ ESPORTIVA SANT CUGAT, 56

Cristina Costa (13), Sall (15), García (9), Altés (6) i Lucas (7), cinc inicial, Rosanas (2), Arch, Martín (1), Pavón (2), Andreu i Benedicto.

CN TERRASSA, 63

Eva García (15), Anna García, Riudavets, Martín (8) i Paula Ramiro (2), cinc inicial, Navarro (6), Valentina Nieves (1), Anna Vidal (7), Maria Olmo (7), Morillo (14) i Amposta (3).

Àrbitres. Van dirigir el partit els col·legiats Izquierdo i Imo.

Parcials. 19-21, 41-25, descans, 52-52, 56-63.

To Top