Adrián Molero va decidir per l’EF Viladecavalls

Dos gols d’Adrián Molero, el segon a les acaballes del matx, van suposar el triomf de l’EF Viladecavalls en el partit que l’enfrontava al Vacarisses.

EF Viladecavalls, 2

Kevin Fernández, Baños, Miquel rodríguez, Guerrero, Villatoro, Navarro, Adrià, Figueroa, Adrián molero, Navarro i Al Baitar, onze inicial, Sebas, Gerard Núñez, Daniel, Morros, Campaña, mondéjar i Díaz Ropero.

CE Vacarisses, 1

Lanzaque, John sierra, David González, Hosta, guerrero, Manel, Cuevas, Alejandro, Reyes, Soldado i Elías, onze inicial, Saldívar.

Àrbitre. Eudald Peig Mallol. Targeta groga als locals Guerrero, Villatoro i Adrià i als visitants David González i Saldívar.

Gols. 1-0, minut 17, Adrián Molero; 1-1, minut 26, Manel; 2-1, minut 89, Adrián Molero de penal.