Esports

Adéu a Prado i David López 

Ahir a la tarda, la primera plantilla del Terrassa FC va tornar als entrenaments per a preparar el primer partit de l’any, que l’enfrontarà diumenge a dos quarts d’una del migdia al Camp Olímpic al CE L’Hospitalet. No hi seran dos dels integrants de la plantilla: el defensa egarenc Adrià Prado (20 anys) i el migcampista David López (23). Tots dos s’han desvinculat de l’equip i jugaran el que queda de temporada a dos equips de la mateixa Tercera Divisió, el Banyoles i l’Horta, respectivament.

David López va arribar aquesta temporada procedent del Santfeliuenc i no ha disposat de minuts. No ha estat titular en cap partit i només ha jugat vuit partits, amb un total de 239 minuts. Adrià Prado, per la seva banda, va arrtibar procedent del San Cristóbal i ha participat en cinc partits de Lliga. Se’n va amb 380 minuts jugats. Ha disputat sencers els duels davant de Vilassar de Mar, Figueres, Cerdanyola i Sants. No jugava des del 13 d’octubre, però al darrer partit a Manresa va disposar de vint minuts, els seus darrers vint minuts amb la samarreta del Terrassa FC.

Poques oportunitats
Tal com va avançar Diari de Terrassa, Adrià Prado acabarà la temporada jugant al Banyoles, un equip que està fent una bona primera volta i ocupa la dotzena posició a la taula classificatòria. "He tingut poques oportunitats de jugar i un futbolista de 20 anys el que necessita és tenir minuts. Ho vaig parlar amb el director esportiu, Miquel Ezequiel, i amb l’entrenador, Xevi Molist, i vaig decidir prendre aquesta decisió", assenyala el lateral dret format al Jabac que en la seva etapa com a juvenil va militar a la Damm, el Sant Andreu i el Girona. Com a amateur ha jugat als dos clubs de Tercera de la seva ciutat: la temporada passada al San Cristóbal i aquesta al Terrassa. Prado no descarta tornar al Terrassa la temporada vinent. "Jo estudio i visc a Girona i arriba un moment que no et comença fer tants viatges per no jugar. Era una situació que se’m feia difícil i m’he acabat decantant per acceptar l’oferta del Banyoles. Ja he parlat amb el seu entrenador i sembla que seré un jugador important dins de l’equip", rebla.

Reconeix Adrià Prado que es va arribar a estudiar la possibilitat d’una cessió, però al final se n’ha anat lliure: "Veurem com em va al Banyoles. El futbol dóna moltes voltes. El Terrassa és el club de la meva ciutat i per a mi seria tot un honor poder tornar", assegura. Abans de l’interès del Banyoles, semblava que el seu destí seria el Palamós, que juga aquesta temporada a la primera Catalana.

Content amb el Banyoles
Xevi Molist té a Eric Ruiz i Yayá com a futbolistes per ocupar la banda dreta de la defensa després de l’adéu d’Adrià Prado. El lateral terrassenc explica que està molt satisfet de la possibilitat de jugar al Banyoles, un dels conjunts revelació de la temporada. "És un bon equip. Ho donaré tot per poder ajudar-los a assegurar-se la categoria i a acabar la Lliga el més amunt possible. Espero que em donin minuts i pugui acabar demostrant la meva capacitat com a futbolista", assenyala Prado, que juntament amb David López s’han convertit en les dues primeres baixes del Terrassa FC en el mercat d’hivern.

To Top