Terrassa

Conduïa sense carnet i atropella un vianant

El conductor d’un vehicle està imputat per cometre un suposat delicte contra la seguretat del trànsit. Ahir anava al volant d’un cotxe que va atropellar un vianant al carrer de Pompeu Fabra, a Sant Pere Nord, segons va confirmar la Policia Municipal.

L’accident va ocórrer a les 12.25 del migdia a uns pocs metres de la confluència del carrer de Pompeu Fabra amb la Rambla de Francesc Macià. El cos del vianant, un home edat avançada, va quedar estès en el terra arran de l’impacte. Diverses persones es van arremolinar al voltant de la víctima.

A la zona va arribar personal mèdic en una ambulància. El ferit semblava conscient. Es movia una mica i no s’apreciaven, a primera vista, ferides sagnants. Els sanitaris li preguntaven si havia rebut algun cop al cap.

Una dotació de la Policia Municipal va assegurar el sector i va confirmar a la seva central l’accident i l’existència d’una víctima.

Diligències penals
Després va arribar una altra unitat policial de reforç. L’accés de vehicles al carrer de Pompeu Fabra des de la Rambla de Francesc Macià va quedar tallat mentre l’equip sanitari atenia el vianant, que va ser traslladat als serveis d’urgències de l’Hospital Universitari MútuaTerrassa. Segons el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), la víctima patia lesions de pronòstic menys greu, a priori.

Els agents municipals van parlar amb testimonis i van realitzar un informe tècnic de l’accident de trànsit. I van obrir diligències penals al conductor del vehicle implicat perquè no té permís de conduir. No l’ha obtingut mai, segons fonts policials.

To Top