Esports

Porta oberta a noves seccions

L’assemblea de socis compromissaris del CN Terrassa, celebrada el dilluns, ha facultat la junta directiva de l’entitat a negociar la creació de noves seccions esportives de cara a la temporada vinent. La possible incorporació de nous esports tindria com a objectiu omplir d’activitat els dos pavellons que s’estan construint a les instal·lacions de l’Àrea Olímpica i que s’espera que estiguin a punt en el pròxim mes de març. El president del CN Terrassa, Jordi Martín, va explicar que calia incrementar la massa social per poder fer front a la despesa econòmica que suposen aquests nous equipaments a més de dotar el club d’un múscul econòmic que li permeti en el futur afrontar projectes més ambiciosos, com la construcció d’una nova piscina. “Aquest és un pas intermedi per després afrontar altres projectes en què ja treballem”, va comentar el president. La junta directiva vol tenir un projecte sobre aquest futur espai aquàtic de futur abans que finalitzi el seu mandat.

El president del club va explicar que es mantenen obertes converses amb entitats locals que podrien integrar-se en el CN Terrassa, malgrat que tampoc es descarta crear des de zero alguna nova secció d’algun esport que ja es practica a la ciutat. “No hi ha cap negociació tancada, però sí que hi han converses amb tres o quatre clubs.” Martín va dir que aquesta operació significaria un increment d’uns 300 socis, una xifra assumible en una entitat que ha estabilitzat un nombre d’associats per sobre de les 18.000 persones. Malgrat que els socis van demanar prudència en aquesta operació, la proposta es va aprovar amb 60 vots favorables, 14 abstencions i un vot contrari. Cal recordar que el CN Terrassa està construint dos pavellons amb el tancament perimetral de les antigues pistes descobertes, a més d’un edifici de vestidors per als usuaris d’aquestes instal·lacions.

L’escenari econòmic
Aquest va ser un dels punts més destacats d’una assemblea que va confirmar el bon estat de salut de l’economia del CN Terrassa. Els compromissaris van aprovar la liquidació dels comptes de la temporada 2018-19, que s’ha tancat amb un superàvit de 67.381 euros, i el pressupost de l’exercici 2019-20, de poc més de 8 milions d’euros. En clau econòmica, el vicepresident Joan Carles Rodríguez va subratllar que la directiva havia mantingut la prudència a l’hora de mesurar els ingressos i que el nou pressupost estava elaborat sota el criteri d’apostar “per l’activitat esportiva, que és la nostra raó de ser. A més, farem un salt qualitatiu en el servei al soci”. El pressupost elaborat preveu un petit superàvit econòmic.

Jordi Martín va destacar tres aspectes positius de la darrera temporada: “hem consolidat una xifra de 18.000 socis, per primera vegada presentem un pressupost de més de 8 milions d’euros, el que significa un fet històric, i per quart any tanquem l’exercici amb un balanç positiu”.

Martin, preguntat pels socis en relació amb quina seria la màxima capacitat de socis que podria suportar el club, va dir que no s’hauria de passar dels 18.500 o 19.000. “El creixement ha de ser limitat. No podem caure en un escenari d’excés de socis.” També va fer referència al problema històric de la manca d’aparcament a la zona. El president del CN Terrassa va dir que amb les noves instal·lacions es perdrien algunes places en l’actual aparcament i va recordar que aquesta és una alternativa provisional. “Amb el Mundial femení de hockey que s’ha de fer a Terrassa hi ha una oportunitat històrica per trobar una solució a aquest problema. Nosaltres farem sentir la nostra opinió a l’equip de govern.”

Síndic del soci
Els socis compromissaris del CN Terrassa van aprovar el nomenament de Benet Ulldemolins com a Síndic del Soci, una figura de nova creació. El Síndic, independent de la junta directiva, tindrà la funció d’assistir i assessorar els socis en la defensa dels seus drets. Benet Ulldemolins és el soci número 24 del CN Terrassa. Ha estat escollit per un període de cinc anys i pot ser reelegit per un nou mandat.

To Top