Terrassa

Dos conductors ebris donen la mateixa taxa en sengles accidents

Una moto i un turisme van xocar dimarts al carrer de Tàrrega. El motorista va patir lesions. El conductor del cotxe anava ebri. Gairebé a la mateixa hora, un altre conductor embriac va ser denunciat després d’un accident a les Fonts. Curiosament, els nivells d’alcoholèmia van ser idèntics. Tots dos implicats van acabar imputats.

Un dels accidents de trànsit va tenir lloc poc abans de les tres de la tarda prop de la confluència del carrer de Tàrrega amb la carretera de Castellar, al sector de les Arenes-la Grípia-Can Montllor. El sistema d’emergències 112 va alertar la Policia Municipal: la informació parlava d’un motorista ferit.

Una dotació de la Policia Municipal va acudir a la zona. Es va presentar també una ambulància. El personal sanitari va atendre el ferit i el va traslladar a un centre hospitalari. El conductor del turisme va haver de bufar.

La primera prova d’alcoholèmia, la d’orientació, va donar un resultat positiu de 0,89 mil·ligrams, una taxa constitutiva de delicte contra la seguretat del tránsit. Els policies van immobilitzar allà el vehicle amb un parany.

Van traslladar el conductor a la Prefectura per efectuar les proves de precisió. I el resultat va ser el mateix: 0,89. La Policia Municipal va obrir diligències.

Un altre
Nomès cinc minuts abans d’aquest l’accident havia tingut lloc un altre, molt similar, al sector de les Fonts. Va passar al carrer de Roma, a l’alçada del de Valldoreix. També amb una motocicleta i un turisme involucrats. No consta, però, que el motorista sofrís lesions, segons la informació policial.

El conductor del cotxe va ser instat a fer les proves d’alcoholèmia, que van determinar finalment la seva imputació. En el primer test va donar un nivell de 0,89 mil·ligrams. En el segon, el de precisió, exactament el mateix.

To Top