Suspès un partit que el Sant Pere Nord guanyava

El Sant Pere Nord, cuer del grup, tenia molt ben encarrilada la seva primera victòria i guanyava per 0 a 2 al quart d’hora de la segona meitat al camp de Santpedor, penúltim de la taula classificatòria. Llavors, i després d’una picabaralla entre els dos equips, l’àrbitre del matx, va optar per suspendre’l i ara tot restarà pendent de la decisió que prengui el Comitè de Competició de la Federació Catalana de Futbol.

El conjunt egarenc va sortir amb molta empenta i, en cinc minuts, va marcar dos gols. L’incident esmentat, va suposar la suspensió.

Cf santpedor, 0

Salvador, Galván, Isaac, Marc Moreno (Eloy Martín, m. 46), Ismail, Ignasi (Roger Blanes, m. 46), Alaran, Ribera, Menac, Casanovas i Gerard Martínez.

sant pere nord cf, 2

Pedro Martínez, Borbolla, Molina, Alberto Gázquez, Óscar Ramos, Juan Antonio (Marc Rosell, m. 46), Javi Castro, Papi, Demba, Segura i Chiki.

Àrbitre. Nelson David Cardona Maz. Targeta groga als visitants Óscar Ramos, Chiki, Juan Antonio, Alberto Gázquez i Demba.

Gols. 0-1, minut 33, Demba; 0.2, minut 38, Javi Castro.