Terrassa

Detingut després d’una espectacular fugida en una moto robada

La moto sortejava vehicles, ultrapassava semàfors en vermell, feia "eses" en la seva eixelebrada fugida dels mossos que intentaven parar al motorista a Badalona. El conductor, quan no va poder seguir a causa d’una retenció, va abandonar la moto i va arrencar a córrer. Però el van enxampar. La moto era robada. Ell és terrassenc.

La persecució va ocórrer el dimarts. Va començar a les quatre de la tarda. Efectius dels Mossos d’Esquadra havien muntat un control de trànsit en la C-31, en el terme municipal de Badalona. Els agents van veure una motocicleta cometent una infracció i van anar a parar-la. No va ser tasca fàcil.

El motorista va emprendre la fugida amb el vehicle camí de Barcelona, amb els mossos darrere. Van passar pel Nus de la Trinitat, la moto fent ziga-zaga, trepitjant vorals, passant-se semàfors en vermell. Se sentien sirenes, rodes que xerricaven.

Retenció
Però, malgrat anar en vehicle de dues rodes, òptim per a superar determinats obstacles, el conductor no va poder avançar més en la seva escapada i es va detenir davant una retenció de trànsit. I va tirar la moto al terra per a continuar a peu. El van veure pel carrer del Potosí. Al final el van enxampar uns agents, mentre uns altres s’encarregaven de recollir la motocicleta i realitzar gestions sobre la seva titularitat. Van contactar amb el propietari, que va assegurar a un mosso que la moto havia d’estar estacionada on l’havia deixat. No sabia que la hi havien robat. La sostracció era, doncs, recent.

El fugisser sospitós va ser detingut com a presumpte autor del robatori. Va passar a disposició judicial l’endemà, el dimecres, i va sortir del jutjat de guàrdia en situació de llibertat amb càrrecs. El detingut, d’origen marroquí, té 37 anys, compta amb antecedents policials i és veí de Terrassa.

To Top