Esports

La cessió de l’estadi serà fins al pròxim mes de juny

L’Ajuntament de Terrassa ampliarà fins al mes de juny, coincidint amb el final de la temporada, la concessió d’ús del Camp Olímpic per part del Terrassa FC. Així s’ha decidit com a mesura transitòria fins que es pugui negociar un nou conveni entre ambdues parts. L’actual acord es va signar fa quatre anys, coincidint amb l’arribada de Jordi Cuesta a la propietat de l’entitat egarenca.

Inicialment s’havia parlat de fer aquesta pròrroga fins a finals d’any, però es considera que és millor allargar el termini fins que hagi acabat l’exercici. Ara les dues parts han coincidit en observar la dificultat de negociar unes noves condicions fins que no es conegui si l’estadi serà la seu del Campionat del Món femení de hockey de 2022, un fet que condicionaria les actuacions a fer en el recinte.

En cas que no es faci el torneig, fet que paralitzaria projectes de millora del recinte, el Terrassa no ha descartat fer-se càrrec de la substitució de la gespa artificial sempre que tingui unes noves condicions en l’ús i la gestió del recinte per un període més llarg.

To Top