Quart triomf en cinc jornades per al Món Femení Terrassa

Georgina Vila va ser l’encarregada d’obrir i tancar la golejada del Món Femení Terrassa a Ca n’Anglada davant de la Penya Blanc-i-Blava de La Roca del Vallès. Vila va marcar l’únic gol del primer temps. Al segon, Sanz i García van rematar la feina i Vila va marcar el quart i definitiu gol al darrer minut. El partit no va tenir massa història i les terrassenques es van imposar amb absoluta comoditat. Ocupen la tercera posició a la classificació, només per darrere de Palautordera i Riudoms.

MÓN FEMENÍ TERRASSA, 4

Piñol, Viñas, Lívia Martínez, Codina, Vila, Sanz, Rebollo, Carla Martínez, Ventura, Ortiz i Echegut, equip inicial, Panisello i García.

PBB LA ROCA, 0

Forns, Bernés, Miranda, Montes, Penín, González, Kai, Bernardo, Fernández, Benítez i Santasusana, equip inicial, Vázquez, Pichardo i Recalde.

Àrbitre. Aida Rodríguez Escobar. Va expulsar, per doble amonestació, a la jugadora local Carla Ventura al minut 77.

Gols. 1-0, minut 30, Georgina Vila; 2-0, minut 51, Clara Sanz; 3-0, minut 63, Sara García; 4-0, minut 90, Georgina Vila.