Sense capacitat de reacció davant del Barça

En un partit força estrany, el Vallès va caure davant del FC Barcelona per 3 a 1. Els quatre gols van arribar a l’últim quart. Forcada i Bonfanti van posar per davant els blaugrana, però Fortuny va retallar distàncies pels visitants al minut 65. Amb un Vallès llançat endavant, el Barça va rematar la feina al darrer minut.

FC Barcelona, 3

Monje, Sagarra, Marqués, Bartolomé, Vila, Blanch, Mayorga, Sierra, Laiho, Serrat, Forcada, Frisch, Gañve, Fastrich, Martínez i Bonfanti.

Vallès, 1

Vilalta, Pérez, Costa, Vilanova, González, Blanch, Ycart, Roca, Tarrats, López, Llanas, Aymerich, López, Gregori, Amat, Abenoza i Fortuny.

Àrbitres. I. Ribó i A. Company. Targeta groga al local Óscar Sierra.

Gols. 1-0, m. 55, Guillem Forcada de penal-córner; 2-0, m. 60, Thomas Bonfanti; 2-1, m. 65, David Fortuny; 3-1, m. 70, Ari Laiho.