Terrassa

Un incendi permet trobar una plantació de maria al barri de Ca n’Anglada

Dissabte al matí es va incendiar una instal·lació elèctrica a Ca n’Anglada. Es van cremar plantes de marihuana, unes quantes. Segons la policia, allà hi havia unes 200 mates de cànnabis.

Els serveis d’emergències van rebre la informació de l’incendi a les 10.35 del matí. Diverses dotacions de Bombers es van encaminar cap al lloc indicat en l’alerta: un habitatge ubicat al carrer de la Mare de Déu del Carme, prop del carrer de Mossèn Àngel Rodamilans. Van arribar unitats de la Policia Municipal. El fum s’estenia per l’edifici.

Les unitats de Bombers van accedir a l’interior de l’habitatge on, segons les informacions dels veïns, hi podia haver una persona atrapada. Però no hi havia ningú.

El foc, segons sembla, havia estat producte d’una manipulació del subministrament elèctric. No falla. Ja ha passat el mateix unes quantes vegades en els últims anys. La policia va trobar al carrer de la Mare de Déu del Carme una plantació de marihuana.

En realitat, va trobar les restes del cultiu, ja que l’incendi havia calcinat la maria, unes 200 plantes. La policia va localitzar al titular de la finca. Ell no vivia allà. Va explicar que tenia l’habitatge llogat. Va quedar pendent la localització de l’inquilí de la casa.

El 29 de setembre, de matinada, la Policia Municipal va fer una altra troballa de cànnabis. Va ser casual, també.

Persones ateses
Uns agents estaven al carrer de Segòvia, al barri de Torre-sana, perquè una trucada havia informat d’un suposat robatori de gasolina a vehicles. Els policies van veure que en aquell moment s’havia declarat un foc en un habitatge.

Els habitants de l’immoble van sofocar l’incendi. Diverses persones van ser ateses per inhalació de fum. Els agents van descobrir marihuana: 178 plantes i 261 cabdells. Van intervenir també 35 targetes de transport T-10. El titular de l’habitatge va ser detingut.

To Top