Terrassa

La UPC posa en marxa un programa per vincular ciència amb cultura

L’objectiu: "Vincular l’àmbit científic i tecnològic amb les humanitats i la cultura". La UPC ha posat en marxa aquest curs el programa UPCArts, fruit de la col·laboració entre la universitat i diverses institucions culturals i artístiques. El programa respon a un repte estratègic de la UPC: aconseguir la formació integral de l’estudiantat.

Hi haurà una agenda cultural amb propostes externes a la UPC, però també es donarà visibilitat "a l’activitat cultural que es genera a la universitat al llarg del curs acadèmic i al talent artístic i creatiu dels membres de la comunitat", diu la UPC.

Les dues primeres activitats del programa són un club de lectura, "Llegir l’escenari", i un taller de lectura de contes fantàstics i de ciència-ficció, coordinat per Pablo Nacach, que s’adrecen a tota la comunitat universitària. El club de lectura està organitzat conjuntament amb el Teatre Nacional de catalunya i serà conduït pel director teatral Alberto Rizzo.

En la programació s’inclourà una agenda quinzenal amb propostes culturals per als campus. La UPC i TRESC, la Comunitat de Cultura, col·laboren per fomentar accions en aquest àmbit, S’ofereixen avantatges i descomptes en l’obtenció del carnet de soci del TRESC.

To Top