Terrassa

El festival Sopes del Món torna demà al pícnic del Parc de Gernika

El barri de Torre-sana acollirà demà diumenge una nova edició del festival Sopes del Món, que mostra la diversitat gastronòmica d’una ciutat on la multiculturalitat és un valor que es pot tastar amb cullera.

En aquesta ocasió, el festival presentarà cartorze sopes diferents, algunes de les quals s’elaboraran "in situ". Des de mig matí, cuiners i cuineres de diferents països prepararan brous tradicionals que els visitants podran tastar a partir de les 13 hores. Hi haurà "rikatji" de Senegal, "ajo colorao" d’Andalusia, una "sopa de lluvia" elaborada per la Asociación Niños Desaparecidos de la Riada i una sopa de pollastre al curry, de Tailandia.

Amb públic rociero
La cita tornarà a ser al Parc de Gernika, en el barri de Torre-sana. El festival Sopes del Món suma tretze edicions i es consolida com una cita cultural en la qual terrassencs de diferents orígens donen visibilitat a la seva cultura.

Aquest diumenge s’espera que la fira de sopes estigui fins i tot més concorreguda del que sol ser habitual. La cita gastronòmica coincideix amb el canvi de vara de la germanor rociera a l’església de Santa Maria de Montserrat. Diverses confraries de la ciutat participaran diumenge en la cita rociera i l’organització del festival Sopes del Món ha convidat als assistents a degustar les sopes en acabar la cerimònia.

To Top