GentDT

Aprendre anglès començant per l’escolta

A inicis de setembre, Wall Street English va obrir el seu primer centre a Terrassa. En concret, al Passeig del Vapor Gran, número 22. Aquesta és una franquícia d’ensenyament d’anglès per a adults que està present en 29 països i compta amb 450 centres al món.

“Fa 47 anys que existim i per tant sabem que el nostre mètode funciona”, explica en Jean Mascré, director de l’acadèmia egarenca. “Nosaltres garantim que l’estudiant assolirà el nivell d’anglès al qual ens hem compromès amb ell -comenta. I si no és així, l’alumne pot seguir venint a classe gratis”.

A Wall Street English saben que la vida dels adults sovint és força atrafegada. És per això que aposten per una gran flexibilitat horària pel que fa a l’assistència a l’acadèmia, i per les classes reduïdes.

Els alumnes compten amb tutors personals, amb qui es reuneixen periòdicament per comprovar com avancen en la consecució dels seus objectius. A més, els tutors els ajuden a planificar els següents dies d’estudi.

“El nostre mètode es basa a aprendre anglès igual que aprèn una llengua un nen, que primer escolta, després parla, més tard llegeix i finalment escriu”, detalla Mascré. “Aquest esquema sol ser just el contrari del que segueixen la majoria de les acadèmies tradicionals”, opina.

Per al primer pas, el d’escoltar l’idioma, Wall Street English es recolza en una sèrie de producció pròpia que l’alumne pot veure arreu: a l’ordinador de casa, a la “tablet”, a l’aplicació de mòbil de Wall Street English… “Vam guanyar un premi a la millor sèrie educativa del món”, indica.

Un cop s’han assolit els objectius d’aquesta immersió en l’idioma per al seu aprenentatge d’una manera natural, l’estudiant passa a formar part d’una classe reduïda de dos o tres alumnes i amb un professor nadiu. Aquesta segueix la mateixa flexilbilitat horària pròpia de l’acadèmia, amb diferents dies i hores de la setmana a triar.

En acabat s’inicia una nova etapa, les classes de conversa, en les quals ja hi ha cinc alumnes, més el professor. Finalment arribarem a les anomenades “classes temàtiques”, que compten amb set o vuit estudiants i el docent. Aquestes sessions temàtiques s’adeqüen als interessos i als objectius de cada alumne.

“Tenim tres perfils de clients: els professionals, els universitaris i qui vol aprendre anglès per viatjar o socialitzar-se”, diu. Així, proposen classes sobre com superar una entrevista de treball; de preparació per als exàmens de Cambridge; hi ha tallers de LinkedIn; sessions en què s’ensenya com parlar anglès en un restaurant… La matrícula resta oberta tot l’any.

A més, Wall Street English desitja crear un base d’estudiants amb un bon nivell d’anglès i establir-ne un vincle amb la universitat i les empreses de Terrassa.

Per cert, divendres vinent us esperen a la “Wall Street English Terrassa Party”, una festa amb balls de swing, monòlegs… 

To Top