Esports

Pendents dels 200.000 euros que encara els deu la Generalitat

Tant el president del Consell Escolar del Vallès Occidental Terrassa, Dani Nart, com el seu secretari tècnic, Xavi Dobón, van lamentar durant la roda de premsa d’ahir a l’Ajuntament que la Generalitat de Catalunya no hagi fet efectiva encara la subvenció aprovada de 200.000 euros corresponent al passat exercici. "Són uns diners que s’han de desbloquejar. Encara no els hem rebut, però hem mantingut converses darrerament i confiem a tenir-los tan aviat com es pugui", va explicar Nart. Es tracta d’una problemàtica comuna als quaranta-cinc Consells Esportius del país. En el cas de Terrassa afecta especialment a les escoles, que compten amb aquests diners per tal de comprar material esportiu i pagar els seus monitors. "La subvenció encara no s’ha fet encara efectiva, però això no afectarà en absolut el bon inici de les activitats. Ho hem parlat amb els centres educatius i hem arribat a acords en aquest sentit", explica Dobón.

Aportació municipal
El secretari tècnic del Consell va aprofitar per agrair la permanent col·laboració que han rebut per part de l’Ajuntament. "Sempre ens ha ajudat i ens segueix ajudant en tot. Mai no ens ha deixat caure, ni en les pitjors èpoques", assenyala Dobón.

L’aportació municipal al Consell Esportiu és enguany de 145.000 euros, un 80% dels quals ja s’han fet efectius. La resta arribarà quan es justifiquin les darrerres factures. Per la seva banda, la Diputació de Barcelona col·labora amb 2.200 euros a un pressupost que es completa amb els recursos que és capaç de generar el propi CEVOT. El Consell Comarcal no fa cap aportació.

To Top