Esports

“A la segona part hem estat més a prop de ser l’equip que volem”

Xevi Molist no va voler fer un discurs de desmesurat optimisme després de la victòria. "Quan els resultats no eren tan bons intentava fixar-me en les sensacions de l’equip. I la primera part no m’ha agradat", va dir malgrat les estadístiques del seu equip. "Cal ser crític i penso que s’havia de competir molt millor. A la segona part hem estat més nosaltres, hem tingut més la pilota i hem vist on podíem fer més mal al Sants. Ha estat més el Terrassa que ens agrada ser."

El tècnic local va recordar que l’objectiu primordial ara és construir una proposta de joc i de grup sòlida. "Nosaltres volem guanyar sempre. Però el nostre objectiu primordial ara és ser un equip de veritat. Ara som un grup que s’està coneixent, però de cara al final de temporada i en un possible "play off" necessitem ser un equip de veritat."

En la seva opinió, després del descans van millorar moltes coses. "La velocitat de joc ha estat una altre, hem sabut trobar les sortides, i fer veure els jugadors al descans que el que estaven fent no servia de res. Estaven jugant per jugar, no s’estaven generant coses. I amb pilota s’havia de fer molt més. Hi han hagut pèrdues inadmissibles."

Tito Lossio, entrenador del Sants, va parlar de l’impacte que havia tingut en el seu equip el 0 a 7 de la jornada anterior. "Sempre que hi ha una golejada així és per alguna raó. I ha hagut gent que s’ha quedat fora per aquest motiu", va explicar. "Veníem a un camp en què calia recuperar sensacions bones."

Àlex Fernández, autor del primer gol del Terrassa i jugador més destacat dels egarencs, va dir que la millora del joc col·lectiu a la segona part havia estat determinant per entendre el seu bon partit. "L’equip ha acompanyat molt més a la segona part. El ritme ha estat molt diferent. A la primera el ritme era molt apàtic, però després del gol s’ha millorat. Hi ha dies que brilles més que altres", va explicar. "La primera part no ens ha agradat. A la segona depenia de nosaltres canviar la situació. Al final de la temporada el que es veuen són els punts i cal tirar endavant aquests partits."

El debut de Jordi López
El davanter Jordi López va marxar content pel seu debut, però insatisfet personalment. "Individualment no ha anat el partit com volia", va explicar. "Però el que compta és la victòria. Als davanters ens agrada marxar marcant." Jordi López va admetre que substituir Arranz no és una feina senzilla. "Tots sabem del que és capaç Arranz. I jo estic aquí per sumar en tot el que sigui possible."

En relació amb el partit, va coincidir a dir que va costar més del previsible. "S’han tancat bé en defensa. La segona part ha estat molt millor. Som molts jugadors nous, joves i a poc a poc es van veient coses més positives

To Top