Lideratge en solitari per a un Can Trías sense fre

El Can Trías se situa com a líder en solitari del seu grup després de superar al La Torreta a Viladecavalls, L’equip de Sergio López, que ha sumat quatre victòries i un empat en les cinc primeres jornades, van completar un gran partit, en el qual van demostrar un excel·lent joc ofensiu. En cas d’haver estat una mica més encertats, els locals haurien pogut obtenir una renda molt més àmplia.

Gol matiner
El Can Trías marcar molt aviat, al minut 2 i, poc abans de la mitja hora de joc, Juanito aconseguia el 2 a 0. A la segona meitat, els visitants van retallar diferències amb un gol de córner però Yago tornava a marcar pels locals. Alti, de penal, gairebé va sentenciar i el 4 a 2 no va suposar cap dificultat per un Can Trías llançat.

La fitxa

UD Can Trías, 4

Nando, Chupi (Gabi, m. 46), Bilal, Víctor Moreno, Òsacar Boixader (Turri, m. 68), Javi Merenciano (Jardo Pérez, m. 68), Xavi Torres, Asa (Alti, m. 46), Yago, Éric Meschede i Juanito (Javier Pérez, m. 60) .

CF La Torreta, 2

Palacio, Bansar, Guillem (Bertran, m. 46), Flores, Héctor (Quiñones, m. 46), Arenas, Miñarro (Paredes, m. 61), Dani Rodríguez (Verano, m. 61), Amores, Roca i Carrasco (Javi Sánchez, m. 66).

Àrbitre. ecilia Muñoz Giovambattista. Targeta groga als locals Asa, Chupi, Yago, Alti, Turri i Òscar Boixader i als visitants Héctor, Roca i Bansar.

Gols. 1-0, minut 2, Amores en pròpia porteria; 2-0, minut 28, Juanito; 2-1, minut 51, Flores; 3-1, minut 53, Yago; 4-1, minut 56, Alti de penal; 4-2, minut 72, Flores.