El Sant Pere en té prou amb la segona part

El CB Sant Pere Solmania ha retornat a Segona Catalana per la porta gran. Els de Pep Aijón en van tenir prou amb una magnífica segona part per sumar la primera victòria de la temporada. Durant els primers 20 minuts l’Esparreguera va ser capaç d’aturar el potencial egarenc: 26-34.

A la segona meitat, la diferència va seguir creixent i va ser quan millor va ser capaç de jugar el Sant Pere. Al final, còmoda victòria per 56 a 74 contra un Esparreguera que no va trobar solucions per competir.

CB ESPARREGUERA ‘B’, 56

López (8), Sanchís (3), Batista (8), Sancho (10) i Buch (2), cinc inicial, Bardes (9), Fernández (9), Díaz (2), Salvat (4) i Ibañez (1).

CB SANT PERE, 74

Muñoz (1), Fernández (9), Garrido (4), Hernández (18) i Sánchez (11), cinc inicial, Pala (5), Grau (11), Candela (6), Martínez, Cortés (2) i Caballero (7).

Àrbitres. Van dirigir el partit els col·legiats Francisco Manuel Guisado i Arnau López.

Parcials. 11-16, 26-34, descans, 42-53, 56-74.