Esports

Vuit fitxatges en un Handbol Terrassa que ha renovat la seva plantilla

L’Handbol Terrassa està ultimant la seva preparació de cara a l’inici de la Lliga Catalana, categoria en la qual tornarà a competir aquesta temporada. Els egarencs debutaran el dia 29 d’aquest mes al pavelló de Can Jofresa, amb l’Handbol Gavà.

Per aquest nou exercici, el conjunt egarenc ha realitzat un total de vuit incorporacions amb l’objectiu d’equilibrar la plantilla i augmentar el seu nivell de qualitat. El club ha volgut mantenir la base de l’equip de l’últim any i potenciar-ho amb la tornada d’alguns jugadors terrassencs que estaven jugant en equips de categoria superior fora de Terrassa. Així, a la porteria arriben dos jugadors provinents de la categoria juvenil: Yassin Bendres ho fa des del Sant Quirze i Àlex Negra del Sant Martí. El pivot Iago Flores, de 28 anys, procedent de l’Atlético Novás de Pontevedra és un dels fixatges destacats. També arriben Marc López, des del Granollers "B", Tomàs Ferrer, de l’OAR Gràcia, Eric González, del Creu Alta de Sabadell i Carlos López, també de l’OAR Gràcia. Amb aquest disseny, el propòsit és estar a la zona mitjana-alta de la classificació i assentar les bases de futur.

A la pretemporada, l’Handbol Terrassa ha jugat vuit partits de preparació i només ha sortit derrotat en el primer assaig contra la Salle Montcada, equip de Primera Nacional.

To Top