Diners

Caprabo supera la previsió i obre 11 supermercats fins juny

Caprabo ha superat la previsió d’obertures previstes per al primer semestre de l’any i anota 11 supermercats nous en la seva xarxa. Caprabo continua amb el seu pla d’expansió a través d’un format franquiciat, que es preveu que finalitzi l’any amb un creixement del 10% en facturació. La companyia ha obert 5 supermercats a Barcelona, així com el primer Rapid fora de la Ciutat Comtal, situat a Lleida. A més, ha inaugurat altres establiments comercials a Reus, Cambrils, La Bisbal del Penedès, Sabadell i Ripollet. Els supermercats de nova generació recuperen els valors tradicionals del comerç de proximitat.

Perfils
Cal destacar que gairebé la meitat d’aquestes noves obertures són iniciatives de joves emprenedors que confien en Caprabo per a obrir el seu primer supermercat. Caprabo ha obert botigues en els seus tres formats franquiciats, Caprabo, Rapid i Aliprox.

Josep Barceló, director de desenvolupament corporatiu de Caprabo, afirma: "Els perfils d’emprenedors que s’acosten a conèixer el model de franquícia Caprabo són variats, però m’agradaria destacar que, en el nostre cas, comptem amb una cartera interessant d’emprenedor jove, amb iniciativa, que considera el comerç i la marca Caprabo i el seu format Rapid una aposta sòlida".

To Top