Terrassa

El temporal de dissabte va fer caure arbres i volar tendalls

L’episodi de vent i pluja de dissabte es va tancar a Terrassa amb danys en vehicles per la caiguda d’arbres i branques, el vol de tendals i el desplaçament de contenidors arrossegats per l’aire. Tretze incidències en menys de dues hores que van mobilitzar els cossos d’emergència.

L’aigua va començar a caure amb intensitat a les 10’30 del matí i a partir d’aquest moment es van succeir les trucades d’alerta. La primera intervenció, a les 10,39 hores, va anar per a retirar un arbre que havia caigut sobre la calçada en l’encreuament del carrer del Pare Llaurador amb Murillo.

A partir d’aquest moment, Bombers i Policia Municipal van acudir al carrer Sant Damià (10,42 h), on un arbre va caure a sobre d’un vehicle sense fer ferits. Un minut més tard un altre exemplar s’havia desplomat al carrer de Castellassa (Sant Llorenç), sense provocar danys i a les 12,29 del migdia un altre arbre queia sobre un vehicle en el mateix carrer de Castellassa. A les 11 del matí un arbre va caure en la plaça Benito Martínez i ja a les 3.30 de la tarde, va ser necessari tallar diverses branques d’arbres al carrer Sant Damià pel perill d’enfonsament.

Durant l’episodi es va disparar l’alarma de les escoles Lanaspa (en dues ocasions), de L’Anxaneta i de la comandància de la Policia Municipal. El tendal d’un bar del carrer Fàtima es va despenjar i un altre d’un habitatge del carrer Torrella va caure a la terrassa d’un veí. Diversos contenidors es van veure desplaçats per la força del vent i al carrer Marqués de Comillas es van desprendre rajoles d’una façana.

To Top