Diners

Torra presideix avui l’entrega dels Premis Cambra

El president de la Generalitat, Quim Torra, presidirà avui el lliurament dels Premis Cambra 2019, que atorga la Cambra Oficial de Comerç i Indústria de Terrassa. L’acte se celebrarà al Centre Cultural a partir de les 20.30 hores. En arribar, el cap de l’Executiu serà rebut pel president de la Cambra, Ramon Talamàs, i l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, entre altres autoritats. Després d’una fotografia de grup, el president signarà al llibre d’Or de l’entitat i a l’auditori s’iniciarà l’acte de lliurament amb les paraules de l’alcalde de Terrassa. A continuació, es lliuraran les insígnies d’or i d’or i brillants a l’anterior president i vicepresident de l’entitat.

Els Premis Cambra reconeixen públicament les empreses i persones que més han contribuït a potenciar el desenvolupament econòmic i social de la demarcació. En aquesta edició, un total de 14 empreses seran guardonades, a més de l’empresari Joan Vert i Rossell, cofundador i president de Vallès Car Holding, que rebrà el Premi Cambra al Lideratge Empresarial, com a reconeixement a la seva trajectòria professional. Són cinc empreses de Terrassa, cinc de Rubí i dues de Sant Cugat del Vallès les guardonades en l’edició d’aquest any dels Premis Cambra (en les sis categories obertes a concurs) que organitza la cambra de comerç. Es tracta de les terrassenques Azbil Telstar Technologies, Folgarolas Textil, Manipulados Vicopack, Sensocar i Skeyndor, així com Cipsa Circuits, DSV Air & Sea, Robin-Hat, Talleres Absa i Vectem, de Rubí, i Anaconda Biomed i Taller Jeroni de Moragas, de Sant Cugat del Vallès. Fora de concurs el grup Mohes, de Rubí, rebrà el guardó a la iniciativa empresarial de la demarcació, mentre que Talent Revolution, de Sant Cugat del Vallès, serà distingida com a millor empresa de nova creació.

Els mèrits
L’esdeveniment s’iniciarà amb l’acte de lliurament dels guardons, en el marc del qual es donarà especial relleu als mèrits de les empreses guardonades amb la projecció de breus vídeo-reportatges sobre la seva activitat i trajectòria, a més a més dels parlaments institucionals. El president de la Generalitat de Catalunya clourà l’acte amb la seva intervenció. Seguidament, se celebrarà un sopar amb tots els assistents, en un format de caràcter marcadament relacional. Els Premis Cambra 2019 compten amb el patrocini d’-Air France KLM, Audi-Sarsa Vallès, CaixaBank, Circutor, Egarsat Prevenció, Eurofragance, Kern Pharma, Masachs Naus Industrials i Serafí-indústria gràfica publicitària; amb la col·laboració del Diari de Terrassa, Lúcid Design Agency, Prinet, el RACC, Via Empresa; i el suport del projecte europeu Graspinno.

To Top