Comarca

Viladecavalls premia els seus millors esportistes

La sisena edició de la Gala de l’Esport ha tingut lloc aquest dissabte passat a l’auditori de l’Escola Municipal de Música Pau Casals

La fotografia de família de tots els premiats a la gala

L’auditori de l’Escola Municipal de Música Pau Casals ha acollit aquest dissabte passat la sisena edició de la Gala de l’Esport promoguda per l’Ajuntament de Viladecavalls. L’acte ha estat un èxit, amb l’assistència de 110 persones.

El millor esportista en categoria masculina ha estat el jugador de la UD Can Trias Juan Fornieles, qui aquesta temporada ha anotat 13 gols en 15 partits disputats. Fornieles, amb més de 300 gols anotats, fa 21 anys que forma part del club.

I pel que fa a la categoria femenina, el guardó ha caigut  en la nedadora de sincronitzada Júlia Nadal qui, durant la temporada 2023 s’ha proclamat en la categoria Infantil del Campionat d’Espanya de Natació Sincronitzada d’estiu primera classificada en Duet Mixt, primera en Rutina d’Equip i segona en Rutina combinada a més de formar part del Club Natació Sabadell que assolia el títol de millor Club d’Espanya. Aquest èxit també es repetia en el Campionat de Catalunya on aconseguia ser primera en Duet Mixt i primera en Rutina Combinada al campionat d’hivern i segona en Rutina d’Equip i segona en Rutina Combinada al campionat d’estiu.

L’acte també ha inclòs el premi a la Jove Promesa 2024 que en aquesta ocasió va ser per a la Júlia Camps, del Club Gimnàstic Terrassa, integrant de l’equip de Via Olímpica 6 (CGT) i de l’equip absolut de la lliga Iberdrola. De la mateixa manera la Gala de l’Esport també destaca el treball i les fites assolides per altres joves esportistes locals com ara l’Àlex Canyada, corredor de muntanya; la patinadora Nicole Zafra; la també patinadora Ivet Saeta i la gimnasta Natalia Marqués.

To Top