Comarca

Mor Laura Tapia, dona entregada a la dansa i dinamització

Laura Tapia, difunta amb 69 anys, serà acomiadada aquest dilluns en un funeral a Matadepera

Laura Tapia Canadell era professora de dansa, coreògrafa i ballarina, però a Matadepera va ser coneguda especialment per la seva participació en diverses iniciatives de forma voluntària.  En destaquen la DAMA Matadepera, els tallers de voluntariat de la gent gran “Belluga’t” o la Coral de la Gent Gran.

Durant molts anys va ser una activa dinamitzadora cultural, implicant-se en accions musicals, cíviques i associatives a Matadepera. Va actuar, per exemple, a les escoles, al Casal de la Gent Gran i a les diverses edicions dels “Carrers Cantors”. Si bé feia uns anys que s’havia retirat de la vida pública, Tapia havia participat en les festes de la gent gran i feia el porta a porta per informar sobre el reciclatge.

Defunció i cerimònies de comiat

Tapia, nascuda a Castellbell i el Vilar el 30 de gener de 1955, va morir dissabte 28 de setembre arran d’un ictus que va desembocar en un vessament cerebral. Els metges l’havien diagnosticat un aneurisma al cervell i havia tingut un primer ictus quasi un any enrere.

La sala de vetlla tindrà lloc al Tanatori Municipal de Terrassa aquest diumenge de 15.00 a 20.00 i dilluns de 8.0 a 13.00 h. La cerimònia de comiat serà dilluns 30 a les 3 de la tarda a l’Església de Sant Joan de Matadepera i l’enterrament, a Castellvell i el Vilar, on havia nascut.

Mor Laura Tapia, dona entregada a la dansa i dinamització
To Top