Comarca

El Mercat Origen Montserrat arriba, ara sí, a Ullastrell

Ara sí que aquest dissabte se celebra a Ullastrell la primera edició del Mercat Origen de Montserrat organitzat pel parc rural del Montserrat i l’Ajuntament d’Ullastrell

Es va ajornar per la pluja. Ara sí que aquest dissabte se celebra a Ullastrell la primera edició del Mercat Origen de Montserrat organitzat pel parc rural del Montserrat i l’Ajuntament d’Ullastrell.

L’activitat s’iniciarà a les 9.45 i es farà fins a les 14 hores davant de l’Ajuntament. S’hi podrà trobar productors del parc rural i s’oferiran diversos productes com vi, cava, oli, horta, pa i pastes, formatge o ratafia.
A més, durant el matí hi haurà diverses activitats i tallers infantils, sortejos, un taller de tast de ratafia. L’esdeveniment s’acabarà amb un concert de rumba.

Aquesta és una iniciativa del parc rural de Montserrat, una associació de 18 municipis dels voltants de la muntanya de Montserrat que té per objectiu promoure i promocionar productors i productes locals així com donar suport a l’agricultura i a la pagesia i promocionar turísticament el territori format pel parc.

To Top