Comarca

Enllesteixen les obres de millora als centres escolars de Viladecavalls

També es treballarà per incrementar la seguretat dels camins escolars a l’avinguda de Barcelona

La Brigada Municipal de l’Ajuntament Viladecavalls ha treballat durant les últimes setmanes als centres escolars del municipi per a executar les tasques necessàries que permetin l’inici de curs que aquests dies es posa en marxa.

Segons ha explicat el consistori, entre aquests treballs destaquen la neteja de sorrals o d’altres espais o la millora de les instal·lacions. En aquest sentit, destaca la col·locació de plafons de suro a dues aules de l’Escola Roc Blanc, on també s’han fet altres actuacions menors, així com la creació a l’Escola Rosella –a través de l’acord amb el Departament d’Educació– d’un espai amb lavabo i dutxa adaptats per a l’alumnat amb mobilitat reduïda.

També a l’Escola Roc Blanc s’hi programaven treballs de pintura, l’ampliació de la zona d’ombreig al pati d’infantil, diverses actuacions de jardineria o la col·locació d’un aïllament antihumitat a l’aula de psicomotricitat per a la futura instal·lació del nou terra.

Camins escolars segurs

Així mateix, l’Ajuntament ha indicat que a l’avinguda de Barcelona es pintaran les corresponents senyalitzacions d’advertència a terra i s’hi instal·laran senyals verticals als passos de vianants, així com recordatoris de la velocitat màxima en aquell tram (30 km/h). “L’objectiu és que el pas habitual d’escolars per aquesta zona sigui més segur en la seva convivència amb el trànsit rodat”, indica el consistori.

To Top