Comarca

Objectiu: reactivar el mercat de Volpelleres

Surten a licitació 11 parades i 22 magatzems de la centralitat comercial

La façana del mercat municipal de Volpelleres / Ajuntament de Sant Cugat

Sant Cugat vol reactivar de nou l’activitat comercial en el mercat municipal de Volpelleres. Amb aquest objectiu, Promusa, en coordinació amb l’Ajuntament, ha publicat el plec de clàusules per a la licitació d’un total d’11 parades, d’entre 19,5 i 25 metres, i de 22 magatzems d’aquesta centralitat comercial.

Les parades i els magatzems es liciten per un període renovable de 15 anys, “amb un sistema de quotes progressives que fan més atractiva l’ocupació de l’espai, per facilitar així que es completi l’oferta del mercat”, exposen des del consistori. Una altra de les novetats d’aquesta licitació és la priorització dels operadors que primin els proveïdors locals i de producte de proximitat, així com aquells que promoguin la sostenibilitat i els criteris del comerç just.

La modificació del mix comercial, realitzada el passat mes de febrer, ha permès que aquest nou plec de clàusules atorgui una major puntuació per a les activitats no presents actualment en el mercat municipal de Volpelleres, com la venda de peix fresc i marisc; fruita, verdura i productes d’herbolari o dietètica o, fins i tot, una fleca, llegums, productes congelats o celler. D’aquesta manera, es pretén adequar l’oferta comercial del mercat a les necessitats del barri.

Fins al pròxim 30 de setembre del 2024, resta obert el període per a la presentació de propostes per part dels possibles nous operadors a través de la pàgina web de Promusa.

Objectiu: reactivar el mercat de Volpelleres
To Top