Comarca

Comença la Festa Major de Vacarisses

Una trentena d’activitats perquè els veïns gaudeixin fins diumenge

La Festa Major de Vacarisses se celebra fins diumenge

La Festa Major de Vacarisses comença aquest dimecres i s’allargarà fins al diumenge amb trentena d’activitats. Enguany hi ha canvis i millores per adaptar la festa a tothom.

L’Ajuntament ha apostat per la plaça de Joan Bayà com a escenari principal i s’ha afegit el pati de l’escola Pau Casals com a escenari de diverses activitats. A més, com s’ha fet en els darrers anys, hi haurà persones vetlladores i un punt lila, per fer les festes més segures, segons indica el consistori.

La Festa Major començarà amb la repicada de campanes i el pregó, que enguany anirà a càrrec de Sèniors del Grup de Teatre Jove de Vacarisses (Escola de teatre). En aquest moment es farà la presentació dels equips de la #lligallumillu. Una fideuada popular al pati de l’escola Pau Casals posarà la cirereta al primer dia de la Festa Major.

A partir d’aquí hi haurà moltes activitats destacades com el concert d’Alícia Rey a la plaça de l’Església dissabte a les 20 hores. També s’ha de destacar el tradicional correfoc que organitza Diables de Vacarisses i que se celebrarà divendres a les 22 hores. Enguany comptarà amb la participació de bitxos i diablons i el Grup de Joves Diables de Santa Perpètua. A més, hi haurà la II Trobada de Bestiari, que organitza la Colla Gegantera i Grallers de Vacarisses diumenge 4 d’agost.

Durant tota la festa es farà el joc anomenat “L’assassí de la pastanaga”, que compta amb una aplicació.

Comença la Festa Major de Vacarisses
To Top