Comarca

Tretze cellers a la primera Fira del Vi de Vacarisses

La primera Fira del Vi de Vacarisses comptarà amb la participació de cellers d’arreu del territori català

La plaça Joan Bayà acollirà la primera Fira del Vi de Vacarisses. L’Ajuntament de Vacarisses, la botiga especialitzada Teca Vins i el distribuïdor Euro-nova amb el suport del Gremi d’Hostaleria de Terrassa i la col·laboració de la Denominació d’Origen Pla del Bages s’han posat d’acord per dur a terme aquesta iniciativa, que tindrà lloc el dissabte 20 d’abril.

La fira servirà d’aparador pels tretze cellers participants, que oferiran vins i degustacions d’aquest producte local embriagador. Durant la jornada es duran a terme tastos i es podrà gaudir de vins exquisits acompanyats per tastos gastronòmics i música en directe.

Les parades de la plaça Joan Bayà romandran obertes entre les 11.00 hores del matí i les 21.00 hores de la tarda. El preu del tiquet serà de tres euros i es podran adquirir les ampolles de vi a un preu promocional. Un altre dels espais protagonistes de la fira serà la Sala dels Cups d’El Castell, que acollirà dos tastos de vins. El primer es durà a terme al migdia a càrrec de la D.O Pla de Bages i el següent serà de caràcter solidari i serà a càrrec de la Laura Serrano.

La Fira del Vi comptarà amb la participació de cellers d’arreu del territori català: Collbaix, Celler Mond Obert, Celler Més que paraules, Torelló, Celler de Capçanes, Vinícola del Priorat, Jordi Miró, Raventós Basagoiti i Brot, Celler Perelada, Celler Raimat, Parxet, Celler Domenys i Vermut Olave. Pel que fa a la gastronomia, participaran els locals Ivandy, Bar Restaurant del Casal de Cultura, Formatgeria La Frasera i La Petita Ànima.

Una excursió per “(re)descobrir Vacarisses”

Paralel·lament a aquesta primera Fira del Vi, es durà a terme la sortida del cicle (Re)descobrint Vacarisses . Es tracta d’una excursió que permet descobrir la pedra seca de Can Torella. Aquesta estructura va servir com a refugi i magatzem dels qui treballaven la vinya. Tanmateix, l’excursió vol donar a conèixer aquest patrimoni de la pagesia de Vacarisses, la bellesa del territori i la funcionalitat de la pedra seca de la zona de Can Torella.

Tretze cellers a la primera Fira del Vi de Vacarisses
To Top