Comarca

Doble repte al Vallès: caminar 68 km i recaptar diners en la lluita contra el càncer

Es posa en marxa la primera edició de Som Vallès Trail, una caminada solidària a benefici d’Oncolliga

Som Vallès Trail, la primera edició de la caminada solidària per equips i per relleus del Vallès Occidental en la lluita contra el càncer, ja escalfa motors. Es durà a terme el 5 d’octubre en una jornada festiva, solidària i no competitiva i les inscripcions a la web ja estan obertes.

Ja s’hi han inscrit els primers equips que han acceptat el doble repte: l’esportiu, de caminar 68 km en un màxim de 16 hores amb la possibilitat de fer relleus, en equips de sis persones i un xofer opcional, de les quals tres persones han d’estar sempre en marxa; i el solidari de recaptar un donatiu mínim de 600 euros per a la lluita contra el càncer que aniran directament a la Fundació Oncolliga, entitat sense ànim de lucre que ofereix atenció psicosocial a persones amb càncer i als seus familiars.

El recorregut de la caminada és una ruta circular pel Vallès Occidental, majoritàriament per pistes i camins, que passarà per nou municipis: Cerdanyola del Vallès, Ripollet, Barberà del Vallès, Sabadell, Castellar, Matadepera, Terrassa, Sant Quirze i Sant Cugat. Hi haurà vuit avituallaments incloent dinar i sopar.

Fins uns dies abans del 5 d’octubre, dia de la caminada, els equips tenen temps d’aconseguir el repte solidari de recaptar diners per la Fundació Oncolliga fent diferents accions per assolir-ho. Des de l’organització (el Club d’Esports de Muntanya de Cerdanyola amb la col·laboració i suport de diverses entitats i ajuntaments) indiquen que tota idea és bona: organitzant un cafè, berenar o dinar solidari entre amics, venent productes que facin ells mateixos o articles de segona mà, organitzant un espectacle o torneig esportiu, un sorteig d’una panera de productes, donant classes d’allò que cadascú sap fer, rebent donatius per part del entorn proper (família, amistats i companys de feina), etc. A la web de l’organització Som Vallès Trail hi ha una llista d’idees per inspirar-se.

A Terrassa, la iniciativa es presentarà aquest dijous, 14 de març, a les 19 hores, a la Casa de l’Esport, en una convocatòria oberta a tothom.

Doble repte al Vallès: caminar 68 km i recaptar diners en la lluita contra el càncer
To Top