Comarca

El futur de la Mola, encara per definir

El restaurant tancarà de manera indefinida el dia 20 de gener

El menjador del restaurant de la Mola, que tancarà portes a principis d’any

La comissió Consultiva del Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac celebrada de manera extraordinària a Matadepera va concloure amb poques novetats sobre el futur de l’oferta de restauració a la Mola. Xesco Gomar, diputat d’Espais Naturals i Infraestructura Verda, va explicar en sortir de la trobada que “el monestir i l’entorn natural estan en unes condicions que requereixen inversions.

Per això, ens hem de reunir amb agents del territori… Pel que fa a les dates del nou servei, al cim de la Mola, el diputat ha afirmat que “està previst que el 2026 estiguin adjudicats el 100% dels serveis de concessió”. I ha afegit. “Necessitem un servei adequat a l’espai. No hem de posar l’accent en un restaurant, perquè hi ha setanta restaurants en tot el parc. El que realment és rellevant és que cuidem aquest monestir del segle X”.

Ahir, els propietaris del restaurant la Mola van fer públic que l’establiment tancarà de manera indefinida a partir del dia 20 de gener.

La propietat del restaurant va reaccionar a xarxes socials criticant el tancament de l’establiment abans que es resolgui la incògnita sobre l’activitat al cim de la muntanya. “La solució és tancar, en lloc de mantenir-ho obert mentre s’estudia i es fa el projecte, posar seguretat privada (pagada amb diners públics), això tenint gent a dalt el cim des de fa 57 anys (molt abans que la Diputació arribés) que s’estima la mola i la cuida”, van penjar.

El futur de la Mola, encara per definir
To Top