Comarca

Sant Cugat descarta celebrar la prova femenina de la Volta

El govern “veu inviable” assumir els 38.000 euros que implica celebrar la competició

L’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès ha descartat celebrar la reVolta, la prova femenina de la Volta Ciclista a Catalunya, que s’havia celebrat a la ciutat en les tres últimes edicions. En un comunicat, el consistori ha informat que “veu inviable” pagar de nou els 38.000 euros que va costar la competició l’any passat. El govern també descarta acollir només la sortida o l’arribada de la reVolta, pressupostat en 20.000 euros.

Segons l’executiu local, la decisió s’ha pres “tenint en compte la complexa situació econòmica que viu la institució”. “Des de l’equip de govern santcugatenc es vol prioritzar la inversió en equipaments esportius municipals i en les entitats esportives de la ciutat, així com en el foment de l’esport entre la ciutadania”, apunten.

Tot i que descarta que Sant Cugat sigui la seu de l’edició 2024 de la volta ciclista femenina, la regidoria de Cultura i Esports assegura que queda oberta la possibilitat de reprendre el conveni en el futur, “quan els comptes municipals recuperin la seva normalitat”.

Sant Cugat descarta celebrar la prova femenina de la Volta
To Top