Comarca

Èxit de participació en la quarta edició de la VacaVolta

Es tracta d’una “rider” de 307 quilòmetres en la qual hi van prendre part 213 persones

El Moto Clàssic Vacarisses va dur a terme dissabte la quarta edició de la “VacaVolta”, una “rider” de 307 quilòmetres en la qual hi van prendre part 213 persones. Les inscripcions, limitades a 160 motos, es van tancar en només dues setmanes.

La ruta, no competitiva, està pensada per a tota mena de màquines. El recorregut va transitar per diverses comarques catalanes. La línia de sortida es va situar davant del pavelló municipal de Vacarisses. La comitiva es va dirigir cap a Manresa, passant per les localitats de Sant Joan de Vilatorrada, Fonollosa, i Calaf, on es va segellar la primera fitxa de control. El recorregut va continuar per Torà, Biosca, Solsona i el coll de Clarà (segon control), seguint fins al coll de Sasserra, Cambrils i Organyà, enfilant per una carretera molt revirada anomenada “l’Estelvio Català”.

Es va continuar fins a Tuixent passant pel coll de Port, continuant fins a Sant Llorenç de Morunys, Berga i la Colònia Rosal, on hi havia un control sorpresa. Al municipi de Gaià, al Bages, va tenir lloc un dinar de germanor en el qual hi van prendre part participants, acompanyants i organitzadors.

To Top