Comarca

L’Ajuntament de Viladecavalls situarà tres punts gratuïts d’aigua potable

Es col·locaran, a partir de divendres, dues cisternes al barri de Can Trias, al carrer Isaac Albéniz i a l’avinguda Pablo Picasso, i una al final del carrer Sant Martí, a la zona de la Creueta

Els banys i les dutxes estan permesos, però es recomana reduir el seu temps

L’Ajuntament de Viladecavalls ha previst instal·lar tres punts de subministrament d’aigua potable després que el Departament de Sanitat de la Generalitat de Catalunya detectés una concentració anormal d’alguns paràmetres a l’aigua de la zona, i prohibís la ingesta i l’ús de l’aigua per a la preparació d’aliments a diverses zones del terme municipal.

En concret, a partir de divendres 18 d’agost, es col·locaran dues cisternes al barri de Can Trias, al carrer Isaac Albéniz i a l’avinguda Pablo Picasso, i una al final del carrer Sant Martí, a la zona de la Creueta. El consistori ha demanat solucionar la incidència tan aviat com es pugui a l’empresa encarregada de l’abastiment d’aigua al municipi, Mina d’Aigües de Terrassa.

Les zones afectades per la prohibició eren tot el barri de Can Trias, inclosa la zona industrial, barri de la Planassa (carrer de Matadepera, del número 1 al 19), camí de l’Estació fins a arribar a la zona de Can Corbera al carrer Joan XXIII, carrer de Vacarisses, vial de Sant Jordi (on hi ha CircutorFicosa i el Parc Logístic), Can Mitjans i els següents carrers: carrer dels Pirineus, carrer del Tibidabo, carrer del Montcau, carrer del Montsec, carrer del Montseny, carrer de Sant Llorenç i carrer del Puigmal.

El consistori va emetre un ban per avisar la població. Les recomanacions eren no utilitzar l’aigua de l’aixeta per al consum ni per a la preparació d’aliments mentre que les dutxes i els banys estaven permesos, si bé es recomanava reduir el seu temps i amb aigua la més freda possible, ja que així es redueix l’exposició per inhalació de THM. Un altre consell era el de ventilar els banys i les cuines.

To Top