Comarca

Servei de gandules a la piscina municipal de Castellbisbal

L’objectiu d’aquesta actuació és millorar la comoditat dels usuaris davant l’estat actual de la gespa

Un nou servei de gandules ja està disponible a la piscina d’estiu de l’Illa Esportiva de Castellbisbal. L’objectiu d’aquesta actuació és millorar la comoditat dels usuaris davant l’estat actual de la gespa, deteriorada per la prohibició del reg en zones verdes i jardins públics: unes de les restriccions de l’estat d’excepcionalitat per sequera que vivim a Catalunya.

En total, s’han habilitat 30 gandules que es podran utilitzar dipositant un euro en concepte de fiança, el qual serà retornat un cop finalitzat el servei.

La gespa artificial, habilitada

A principis d’aquest mes de juliol es van col·locar sis metres de gespa artificial a la piscina d’estiu. La mesura s’imposava pel mateix motiu: minimitzar l’efecte causat per les restriccions imposades per la Generalitat de Catalunya en relació amb el decret de sequera.

La finalitat d’aquest nou espai era crear una zona de peus nets per evitar que la terra que es generava per la manca de reg s’acabés acumulant a les dutxes o a la piscina.

L’Ajuntament de Castellbisbal ha explicat que “les mesures efectuades durant els darrers dies a la piscina d’estiu, tant la col·locació de gespa artificial com el servei de gandules, tenen com a finalitat garantir i millorar l’adequació de l’espai”.

To Top