Comarca

Ullastrell desenvolupa un sector industrial

El ple aprova el planejament del desenvolupament industrial de Can Curpell i Dipistol

L’Ajuntament d’Ullastrell ha aprovat el planejament de Desenvolupament del sòl industrial de Can Curpell i Dipistol. El consistori va donar el vistiplau el passat dimecres 19 de juliol en una sessió ordinària del ple municipal. El projecte es va aprovar per unanimitat, juntament amb altres temes urbanístics.

Al document “Avanç de Pla Parcial” es plasmen les primeres idees de desenvolupament del sector industrial discontinu de Can Curpell i Dipistol. En aquest sentit, va ser aprovat per unanimitat, amb 10 vots a favor d’ERC i un del PSC. El document recull les solucions aportades tant per les propietats com per l’Ajuntament. Així mateix, serà enviat a la Comissió d’Urbanisme i a l’oficina territorial d’Acció i Avaluació Ambiental de Barcelona per rebre els informes preceptius.

Segons un comunicat municipal, “l’Ajuntament vetlla per industrialitzar aquesta zona perquè és una oportunitat per a la creació de riquesa, treball i economia per a Ullastrell, que actualment no compta amb cap zona industrial d’aquest tipus”.

D’altra banda, també es va aprovar per unanimitat la modificació provisional del POUM en termes de sòl urbà, així com l’aprovació inicial de la modificació del POUM en termes de sol no urbà. Ambdues modificacions plantegen incongruències materials que afectaven solucions constructives, activitats i usos de sectors urbans i no urbans.

To Top